Suport familiar | Serveis

Serveis

Centres de documentació

Disposem de bibliografia actualitzada gestionada per la Fundació perquè les famílies puguin consultar qualsevol informació relacionada amb l’autisme.

Activitats en família

Des d’una perspectiva d’igualtat, inclusió social i participació comunitària, des de l’Associació desenvolupem diferents activitats d’oci familiar amb la finalitat de millorar la qualitat de vida dels infants i joves amb autisme i les seves famílies.

Algunes de les activitats que organitzem són sortides de cap de setmana, cinema relaxat i d’altres trobades en les que s’ofereix un espai de lleure que té en compte les necessitats dels infants amb autisme i, alhora, promou la interacció amb altres famílies, així com l’intercanvi d’experiències, coneixements i diversió.

Aquestes activitats sempre es fan en entorns ordinaris per tal de donar a conèixer l’autisme a la societat per tal de trencar mites i estereotips.

Activitats en família Aprenem Autisme

Suport emocional

Es tracta de famílies voluntàries amb un familiar amb autisme que dona suport a altres famílies que acaben de conèixer el diagnòstic del seu fill/a o bé estan passant per una etapa de transició i demanen aquest suport a l’associació.

 
GAM

Es tracta d’un grup format per famílies de l’associació que es donen suport, es reuneixen un cop al mes i están dinamitzats per famílies formades per professionals.

TEATIME

El programa TEA TIME neix d’una iniciativa d’algunes famílies dels grups d’ajuda mútua (GAM) de l’associació que van detectar la necessitat d’oferir un recolzament emocional més personalitzat a pares i mares que requereixen d’un suport més proper i de manera individualitzada.

Es tracta d’un projecte de suport emocional i d’acompanyament entre famílies que tenen fills/es amb autisme de l’associació Aprenem.

tea-time-aprenem-autisme