Qui som

Aprenem Autisme és un moviment impulsat per famílies i persones amb autisme format per dues entitats  amb l’objectiu de defensar els seus drets , sensibilitzar i  donar a conèixer l’autisme i oferir recursos i serveis que contemplin les seves especificitats.
Aprenem Autisme Associació i el Centre de Recursos Autisme Barcelona (CRAB) Fundació són dues entitats que treballen de manera conjunta amb la finalitat de millorar la qualitat de vida de les persones amb autisme i les seves famílies.

Visió, Missió i Valors

Visió

Defensar els drets i apoderar a les persones amb autisme i les seves famílies, acompanyant-les al llarg de la seva vida, per aconseguir vides plenes i incloses a la societat.
Adolescents-Aprenem

Missió

Ser l’entitat de l’autisme de referència a Catalunya que doni una resposta integral a totes les persones amb autisme i a les seves famílies durant tot el seu cicle vital per a que tinguin vides dignes, plenes i se sentin acompanyades i incloses a la societat com la resta de ciutadans/es.

Valors

Compromís social
Promovem la transformació social pel que fa la mirada que la societat té sobre l’autisme i acompanyem amb respecte, comprensió, empatia i dedicació a les persones amb autisme i les seves famílies.

Excel·lència
Treballem cada dia des d’un punt de vista rigorós i científic per aprendre més sobre l’autisme i per oferir serveis innovadors i de qualitat.

Cohesió
Treballem en equip -persones amb autisme, famílies, professionals i Junta- per aconseguir una organització efectiva, àgil i flexible, que ens permeti tenir un major impacte social.

Transparència
Generem confiança i credibilitat, tant interna com per les administracions, donants i societat en general, posant a disposició pública informació clara sobre les implicacions econòmiques i d’impacte social de les nostres activitats.

Pare-fill-aprenem-autisme

Aprenem Autisme Associació formada per més de 640 famílies de persones amb autisme de tot el territori català.

Centre de Recursos Autisme Barcelona (CRAB) Fundació ofereix serveis i suports a les persones amb autisme orientats a promoure el desenvolupament de la seva autonomia i vida independent en tots els àmbits (educació, treball, salut, etc).

Com ens organitzem

Organitzacio-Aprenem-Autisme