Aprenem Autisme Correblau 2022

Obrim les inscripcions per al Correblau 2022!

Avui queden obertes les inscripcions al Correblau 2022, la cursa solidària referent de la inclusió educativa a la Ciutat de Barcelona de l’alumnat amb autisme.

El Correblau se celebrarà el pròxim 13 de novembre en el Parc Del Fòrum a les 10.00 del matí. Aquest esdeveniment a més de ser una activitat esportiva saludable que afavoreix les relacions, trenca mites i estereotips de l’autisme, fomenta l’apropament a la DIVERSITAT i està obert a tots/es els ciutadans/es.

La cursa constarà de dues modalitats: 10 km (corrent) i 5 km (corrent o caminant). També hi haurà l’opció de Dorsal 0 km per a aquelles persones que no puguin assistir el dia de la cursa però que vulguin col·laborar.

A més d’estrenar web, enguany també tenim novetats que us anirem comptant a través de les nostres xarxes, estigueu atents/as!

Corredors Correblau

Però què fem a Aprenem Autisme?

La nostra missió és ajudar persones amb autisme a millorar la seva qualitat de vida i la de les seves famílies (defensa de drets, inclusió, autonomia…).

Des d’Aprenem Autisme, busquem garantir els suports necessaris a les persones en tots els àmbits per a la inclusió educativa, laboral i social.

Per què és tan important el Correblau?

 

En els últims 10 anys, l’alumnat amb autisme ha incrementat un 216%; aquestes són unes xifres alarmants, com es pot veure la tendència és ascendent. En moltes ocasions, tant els centres educatius com els professionals ens manifesten la mancança de recursos, estratègies i instruments per a donar els suports necessaris que requereix aquest alumnat.

A més, l’alumnat amb autisme representa el 23,2% del total, per tant, oferir aquests recursos educatius és l’origen i la raó del Correblau. Els fons recaptats s’inverteixen a formar, sensibilitzar i acompanyar a la comunitat educativa i avançar en la inclusió escolar de l’alumnat amb autisme.

Aquesta tasca, no només és positiva per a la comunitat educativa, sinó per als/les companys/es; que aprenen a viure la diversitat com quelcom normal.

voluntaries correblau

Per què ets important tu per al Correblau?

La inclusió educativa implica una política inclusiva, una cultura inclusiva i unes pràctiques professionals inclusives i per poder avançar és necessari la implicació de tota la ciutadania.

Gràcies al teu suport ho farem possible!

T’apuntes a sumar km per l’autisme?

T’esperem!