Connectat-al-blau-2022

Dona un cop d’ull a l’Autisme. Connecta’t al Blau.

DONA UN COP D’ULL A L’AUTISME. CONNECTA’T AL BLAU.

Des d’Aprenem Autisme treballem cada dia per visibilitzar l’autisme, per aconseguir que sigui cada vegada més conegut i perquè desapareguin tants tòpics i mites que són veritables barreres per a la inclusió de les persones amb autisme.

Aquesta activitat és multiplica quan arriba el mes de març, ja que el Dia Mundial de Conscienciació de l’Autisme és una oportunitat per fer un pas que va més enllà. “Connecta’t al blau” és una campanya compromesa amb les persones amb autisme, amb les seves famílies, amb les entitats i empreses que de forma conjunta treballem en la defensa dels drets de les persones amb autisme i les seves famílies com a persones ciutadanes de ple dret.

Entre tots/es impulsem accions de sensibilització a les escoles, organitzem activitats lúdiques i culturals accessibles, elaborem material visual per donar a conèixer la realitat i les necessitats de les persones amb autisme i les seves famílies i “vestim” la ciutat de blau.

Tota aquesta campanya, que culmina però que no acaba el 2 d’abril, Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme, queda recollida a la nostra web www.connectatalblau.org, on trobareu tot el que estem fent amb més detall per trencar mites, celebrar la diversitat i defensar els drets de les persones amb autisme.

Des de l’equip Aprenem Autisme, gràcies per acompanyar-nos i donar-nos suport, aquests dies i tota la resta de l’any.