Aprenem Autisme | Canal de denúncies

Canal de denúncies

Important

Aquest Canal de Denúncies està exclusivament dirigit a recollir denúncies sobre conductes irregulars dins d’Aprenem Autisme. Si el que desitja és realitzar una consulta sobre el nostre Codi Ètic de Conducta o una altra normativa interna, ha de fer-ho a través d’aquest formulari de contacte.

Aquest canal està a la disposició de tots els grups d’interès: persones treballadores, voluntàries, sòcies, donants, persones relacionades amb l’entitat, empreses, proveïdors, etc. Per a poder realitzar un seguiment adequat de la denúncia, se sol·licita informació que permeti contactar amb la persona denunciant.

No obstant això, si desitja realitzar una denúncia de manera anònima, faci-ho a través del telèfon 93 182 49 38 o enviant el seu escrit per correu postal, a l’atenció del Comité d’Ètica d’Aprenem Autisme, a la següent adreça: C/ Consell de Cent, 616, local, 08026 de Barcelona.

 

Àmbit del Canal de Denúncies

Aquest canal NO està destinat a recollir suggeriments, comentaris o consultes sobre les activitats d’Aprenem Autisme. En aquest cas es pot utilitzar aquest formulari de contacte.

Tota denúncia rebuda serà analitzada i tramitada d’acord amb el que s’estableix en el Protocol del Canal de Denúncies d’Aprenem Autisme.

Amb l’enviament del següent formulari de recollida de dades per a formalitzar la seva denúncia, vostè accepta la política de privacitat d’Aprenem Autisme.

Dades identificatives

  • Informació adicional

  • Relació amb l'organització

  • Fets denunciats

  • Proves dels fets denunciats

  • Deixeu anar els fitxers aquí o
    Accepted file types: pdf, doc, docx, rtf, jpg, jpeg, png, Max. file size: 3 MB, Max. files: 10.
      Màxim 10 arxius, tamany màxim per arxiu 2Mb.